gårdagen

sjuk kväll igår. oohja! förfesten var Toppen. och dom första timmarna på Madison med! Sen blev det katastrof för min del och jag och alina drog hem. hahahah

Blir troligtvis fest ikväll med. Men får se hur det blir med det. Skulle vara riktigt skönt att bara slappa asså. Inte kunnat sova inatt heller. :(


Så såg jag ut igår kväll :) klänning från Melba.se
- Kan ju säga att det var kallt att gå runt där ute och så i 3 minus grader (n) hahah


Som ni ser här på bilden så har rätt mycket av min rosa slinga försvunnit.


party all the time

Ikväll e det förfest här. Och sen drar vi vidare in till Båstad och festar på Madison's.
Ska bli så sjukt kul att träffa alla underbara igen! :)



Kommer dock inte ha något av dett på mig ikväll. Men det kommer bild på det imorgon antagligen :D


Höstlov - Tyskland

Precis kommit hem ifrån en tjtj kväll. Shit vad kul det var att få träffa alla iden. saknar verkligen 7-9 an. vi kollade massa gamla bilder och snackade massa och så. jätte kul :)

Kom förövrigt hem ifrån Tyskland idag. Var jätte kul och det har verkligen varit en sjukt underbar vecka med massa sjoka grejer och mycket bad. hahah

Några bilder




hahah jag inne på Border Shop!


det hände igen...

Kvällen/natten igår blev inte riktigt som planerat (igen). hahahah
Hade planerat en mysig lung kväll framför tv:n med Alina.
det slutade med fest i Båstad med Alina och massa underbara Båstad-Killar :D

Lite bilder som mira tagit på mig i skolan :)




Som sagt så är/kommer den inte vaar så stark! bilden e tagen direkt dagen efter så..


Dagens outfit

I morse åkte jag och familjen till ullared och har varit där och i halmstad och shoppat hela dagen. Det var skojj. Är så extremt trött nu så det är inte sant! ikväll blir det bara ta det lugnt med Alina och imorgon blir det sovmorgon!

Dagens Outfit

Vitt linne & Öronhänge - Gina Tricot
Linne (Red, Black, brown, White, Yellow, Does it really matter) - H&M
Kofta - KappAhl
Hårband - Monki


Fredag & början lov

gud asså! förlåt att jag inte uppdaterat på några dagar nu asså. Men det har varit så extremt nu i skolan och så. inte sovit hemma på några dagar. Okej, spv hemma igår men med två kompisar och vi kom hem sent sent ifårn skolan för att vi hade en halloween kväll som jag och resten av event gruppen fixade :) I onsdes åkte jag till Gislaved men några kompisar och träffade ännu fler där :) för vi skulle kolla när Hampus och hans band skulle spela. Dom spelade även på skolan på halloween kvällen + massa andra band ifrån skolan.

Lite bilder här nu då.

Halloween kvällen i skolan! Jag, Ida och Alina.
Fotograf: Hannah
hahahah. ignorera mig Tack! :)


bild inne på H&M
sa ju att jag gjort en stor slinga i håret på höger sida.
så blev det typ. heheh bättre bild kommer!
Det kommer inte vara den rosa färgen så ni vet. den e mer lila/Rosa nu :(


Rosa färg

Nu sitter jag här med lite rosa färg i mitt hår. kommer bli as snyggt! hihihi kommer och bara sitte i i typ 3-4 veckor kanske mindre. Så nu som tycker att det kommer se hämskt ut kan vara lugna! :) hihih Gör ju det för Bröstcancer ju så!

2009-10-19

Shit vilken dag! Första dagen iskolan idag efter två veckors APU. Slutade klockan ett idag. Men stannade kvar i skolan i fyra timmar för att arbeta med lite uppgifter. Gud vad duktig jag känner mig nu asså! hihih Pappa kom och hämtade mig på skolan sen i alla fall så drog vi till polisen och hämtade ut mitt pass. Nu sitter jag bara och dricker vitamin Well. gottgott! Nu ska jag vara ännu mer duktig och gå ut en runda med Alina :D



Ring - H&M
Armband - JC


som alla andra söndagar

usch, söndagar är då inte roliga. Är så grymt trött och vet inte vart jag ska ta vägen. Huvudet dunkat och vill bara lägga mig i sängen och sova.

Igår kväll låg jag och pappa där ner ei soffan och kollade på senaste Fredagen den 13. Jag ville självklart se Hannah montana the movie. bara för jag inte alls sett den snart 50 ggr. Och han ville se någon död snö. men den ville inte jag se för skulle aldrig kunna ta den seriöst om dom pratar norska i den. hahaha Sen frågade han om jag sett den senaste fredagen den 13. Så sa jag att jag inte sätt någon ;o haha då fick han lite smått panik så det fick bli den. - den var helt okej :)

Hur är/har eran söndag idag? ♥


fota-syster-dag

så nu har jag precis varit ute och fotat min syster. Det var kul. Det var förra hösten som jag var ute och fotade henne senast. måste göras oftare!
så här blev några bilder:







idol

Kvällens tema i idol var ju som ni vet Michael Jackson. Asså bara älskar han! kan verkligen inte sitta still till vissa av hans låtar och till andra vill man bara gråta! Tyckte många gjorde detta jätte bra! Tyckte då att Camilla som åkte ut skulle åka ut.

Ska fortsätta denna fredagskväll framför datorn med varm oboy med grädde i (a) Sen blir det väll lägga sig i sängen och mysa lite framför en film.



mumms<3


sista dan på min apu

I morse efter jag hade fixat mig klar och allt satt jag nere och kollade på tv. och inte på Hannah Montana som jag brukar utan på 5an. på vakna med the voice. för att Foki skulle vara med där. hon klarade det mycket bra! :)
en mycket bra morgon. dagen har förövrigt varit sjukt underbar. Alla lärarna älskade min cupcakes. hihi :D
Det har varit 2 jätte roliga veckor nu. Men ska bli skönt att komma tillbaka till min nuvarande skola i Halmstad. Går ju bara en vecka sen är det höstlov :D

En höstig bild på mig :)


btw. snöat nästan hela dagen idag. men inte en ända flinga har lagt sig :(


bakning

Ikväll har jag bakat cupcakes. hihi. Det är så kul och så otroligt gott. Ska ha med mig dom till skolan imon och bjuda på alla lärare på min APU plats. För det är ju sista dagen imorgon som jag ska vara där.

2009-10-15

Dagen började med att att åka till min apu plats typ. som vanligt jätte kul. vi bakade lin-kakor :) var sjukt goda asså! gjorde jag inte något annat speciellt mer än att fick en jätte söt tjej i 2:an att älska matte. hihi blev så glad när hon hade sagt det till hennes lärare som sedan sa det till mig. wihoo :D då sprang jag sedan till mellanstadiet och sa hej till min syster och sa att vi tar bussen till affären och köper lite gott fika och så fick det bli :)


Grymt nöjd med mitt smink idag iaf :) Dock inte lika nöjd med att det ser ut
 som att min näsa e grymt stor ;o


Höst

Så.. Nu har jag precis varit ute med min kamera och fotat lite.
Nu kommer några bilder :)






hemma

så nu är jag hemma ifrån min APU. Det är så gött att komma hem så här tidigt. Har äpplen nere i ugnen som jag håller på att torka eller vad man säger :) Det är sjukt att det ska vara så kallt nu. var -3 grader i morse. och läste på SMHI att det ska snöa på fredag. hmm.. på att det ska snöa på fredag. hmm..
 


Frisk

En riktigt slapp dag idag kan man säga. Hade feber i morse. men nu mår jag bra. Fick då tid till att fixa lite med min blogg med. Men imon blir det upp tidigt till min APU plats igen. Men nu först ska jag lägga min i min säng och kolla på Olsenbanden jr. på Cirkus. hahah den är så bra asså. så söta och gulliga! och man blir så grymt glad. Tycker verkligen att alla borde se den.


Liksom. hur glad blir man inte? :)


Första

Orkar inte med blogspot.com längre. vet inte hur länge jag har sagt att jag ska byta till blogg.se men nu dampar min blogspot sönder. så byebye malindahlstrom.blogspot.com

Nu ska jag bara se till att fixa min design osv till denna! :)


RSS 2.0