Första Advent

Idag har jag varit så otroligt duktig så jag kan knappt själv tro det ?!?. hahah har städat mitt rum + pluggat verkligen hela dan. haha och vilat upp mig nu efter min helg. kommer blider senare i veckan :)

Nu blir det glögg, och peppakakor. och kolla på fotbollen. Zlatan e ju bara så jävla bäst asså ;o ( som jag alltid sagt då (a) <3 sen blir det ännu en film av Johan Falk med mamma och pappa!


Julmys


min önskelista

ååh, nu har jag skrevit min önskelista :)


Vad har/ska ni önska er i julklapp? :D


2009.11.25

Usch usch vad trött jag är! behöver verkligen sova! Just nu siitter jag här och knarkar the fray och senare bli det väll någon film och sen sängen! längtar verkligen till helgen. Inte för att jag har något planerat precis. Hahah men det blir det säkert sen i sista minuten som vanligt. hehe. Skönt att bara slappa :)

Jag idag. flätade en liten del av mitt underhår och la det över pannan över på andra sidan idag! (y)


Malin Leeza Johanna Dahlström

Idag har det varit en helt okej dag faktiskt. Och sen att tänka att det är exakt en månad till julafton gör mig såå glad! vill bara ha lov nu asså. Men innan lovet så kommer massa bra saker att hända. (y) :D


Paranormal Activity

Nu har jag äntligen sett filmen! hahah Var i Halmstad i lördes med Alina och Chrull och såg på den. haha asså den var faktiskt jätte bra. Trodde inte att den skulle vara det för alla bara ååh den e ju as kass osv. Men tycket den var riktigt bra!
Blev ju inte precis skräckslagen som alla andra på bion blev varje gång det hände ngt. Men i slutet var det inte lika kul längre.
hahahaha satt och grät i bilen på vägen hem. hahah det e sjukt! Älskar skräckfilmer och kollar på det grymt ofta. Men jaja någon gång måste vara den första... Okejdå, Andra. hahah höll på att peta ut ögat när jag kollade på instängd en gång Hahahahaha det fula var att jag hade redan sett den en gång innan då. Men e man lite fail så e man. (y)


En liten dagen outfit från idag får et bli med. Bilden e ju lika skrämmande som filmen så passar ju perfekt!


091120

ikväll blir det inget madison för mig. orkar fan inte. Så det får bli ben & jerrys och idol och en massa cola för mig. wihoo.
Hur blir eran fredag/helg?

Jobb-dag

Idag ska jag bara jobba (servitris). Eller ska jobba ikväll men har inget annat för mig så drar dit nu vid 12 och hjälper dom att duka och planera massa! Vet inte riktigt när jag kommer att sluta det blir väll när alla gått hem och vi fått undan det mesta!

 
Ser ut som ett litet spöke eller ngt ;s hahaha

hockey

idag var det idrottsdag i skolan. var och badade i sannarpshallen och hade lite livräddning också. gick utmärkt förutom att dockjävlen höll på att dränka mig. hahaha nej skojja bara :)

sen drog jag till laholm till Pierre där Alina och Simon var. Sen drog vi till donken (tredje gången för dagen då hahaha) sen blev det hockey i Halmstad! Halmstad Hammers mot kungälv. Halmstad van självkart med 5-3. hahaha fy fan vad kul vi har haft. haha <3


hahaha ser lite fattit ut. men hela den sidan vi satt på var full! :D
Men vi kom fram till det att om spelarna inte hade haft hjälm och bar överkropp hade det varit fullsatt! :D (y)


yeah! en Alinaw & en Maolin :)


sjuk

Sjuk idag :( dock bara biverkningar.. tog vaccinet för svininfluensan igår!

Här kommer en bild med grymt snygga/duktiga skådespelare & artister!

Alexander Rybak -
Snygg, sjunger grymt bra. Och varkar vara urgullig!
Zac Efron - Visst har han alltid varit snygg i High School Musical filmerna men har aldrig blevit sådär besatt av honom som många andra. Men när 17 Again släpptes så kunde jag inte hålla mig längre!
Robert Pattinson - Han ursnygga i Twilight! glömmer fan aldrig när jag och Alina letade runt som galningar efter alla filmer som han har varit med i. Så  vi satt en hel dag och bara kollade på massa as kassa random filmer bara för att han var med. heheh. I någon film var han så liten så vi såg inte ens att det var han typ. hehe
Taylor Lautner - Han andra i Twilight som är så grymt snygg! ser verkligen fram emot new moon där han inte kommer att ha sitt långa hår. hihih
Nick Jonas - Lätt den snyggaste brodern i Jonas Brothers! och sjunger underbarast gör han med!
Milo Ventimiglia - Han spelar Peter i Heroes och är han som verkligen får mig och Alina att hyperventilera när vi kollar på det!
Noel Clarke - Han spelar bland annat i Kidulthood och i Adulthood. Två av dom bästa filmerna som finns asså! 2an (Adulthood) är ju lätt bäst för den handlar ju on Noel. Men man måste se 1an (Kidulthood) För att förstå! Börjar verkligen gråta! varje gång han är med i en scen. för det han gör e så underbar! kanske inte i ettan men i tvåan! NI MÅSTE SEEE!!!
Justin Bieber - En jätte söt "liten" kille som sjunger så underbart fint! blir helt mållös när man hör honom.. lyssna själva:
   
Enrique Iglesias -
Han röst.. jadu. det säger väll allt. hahah nej men grymt underbar är den. och snygg är han med! :)
Erik Hassle - Kanske inte jätte snygg då. men hans röst! och låtarna asså! allt bara går rätt in i hjärtat på en!

Där var några i alla fall! finns rätt många till. men kommer väll någon annan gång :)

världens bästa dag

håller på att typ döö.. hehehe nej men kommer inte kunna sova inatt. det är ju en sak som är säkert i alla fall. hahaha i alla fall kommit hem ifårn jobbet nu och sånt. jobbade på hembygdsgården i Hasslöv. Var servitris där för Båstad privata gymnasium. när dom hade Mårten Gås 2009 middag. mycket roligt och mysigt! Fick träffa massor med folk som jag kände. + fick ajg träffa Sara. Så otroligt söt är du. saknar dig verkligen det är jätte tomt på lektionerna utan dig verkligen!!

NU ska jag berätta varför det är världens bästa dag!

Det kom en gäst dit där jag jobbade idag. the boss sa att Idol Nicklas (Nicklas Hocker) skulle komma och spela och sjunga. man kan ju säga att jag höll på att svimma då. visste typ inte vart jag skulle ta vägen det enda jag sa var typ "okej" ahhah sen när han då kommer upp på scenen så började typ jag skaka. gick ju inte precis jätte bra när jag skulle vara duktig och fylla på vin till alla. hahaha Sen kallar the boss in mig och säger att JAG ska gå fram till honom på scenen och ge honom vatten! jag bara ska jag bara ge honom det? han bara ja, gå nu :) jag bara i handen? ;o hahaha han bara men ja hahah. och jag går dit. vet inte vad jag tänkte eller nått. och klarade det självklart! wihoo. hahah sen går då min kusin sandra till the boss och frågar om inte jag kan typ få ta en bild med honom sen när han e klar och han bara men självklar tar in han i köket snart! sen ropar sandra på mig och bara asså Malin han står i köket och väntar på dig. jag bar OMG!!! sen går jag in till honom och ser honom och min hjärna bara stängs av. bara går fram och ler och kollar på hans underbara ögon och allt! och kramar honom. går inte att beskriva så här via en blogg barar. hahah har precis varit ute en runda med alina så jag fått prata av mig. hahaha sen tog vi massa bilder och snackade lite :) wihoo..

Bilder:

ååh. hahah på första bilden snackar vi på. haha ser helt störd ut ;o men vafan! haha


aa ni kan igga mig tack! hahahah


Beyonce - Broken-Hearted Girl

ÅÅH, asså denna låten är så underbar. något knarkad nu dom senaste dagarna ja!



wihoo ikväll blir det att kolla på EMA på MTV 21:00 :) vilka ska se?


utmanad

Jag blev utmanad av Ida

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!Lycka till!

1. Vad heter du: Malin

2. Ett ord på fyra bokstäver: Mask
3. Flicknamn: Martina

4. Pojknamn: Marcus

5. Yrke: Målare
6. Färg: Marin blå

7. Klädesplagg: Mössa

8. Mat: Makaroner

9. Sak i badrummet: Munnvatten
10. Plats/stad: Mallorca
11. En orsak att vara sen: Missade bussen
12. Något man skriker: MOAHNAHA (a)
13. Film: Moulin Rouge

14. Något man dricker: Margarita
15. Band: Melody Club
16. Djur: Myra

17. Gatunamn: Musikvägen

18. Bil: Miljöbil. hihih

19. Sång: Make Believe

Jag utmanar Alina Victoria Alexander Josefin och Sofie

Malin Today


Censurerade vader, oohja!
Bra att mitt hår inte alls ser helt missfärgat ut (y) haha


Tröja från Cubus
Jeans från Cheap monday


Första November

wihoo. Idag e det en månad tills julkalendern börjar. hhihi Tyvär är den ju aldrig bra längre :o mycket mycket bättre förr! Någon som håller med eller? Själv älskar jag Mysteriet på Greveholm (y)

I alla fall så var jag hemma hos Alina igår kväll ett tag. Hahah skojj som alltid. Dampade satan (hon var ensam hemma :] hihih) Vi lagade thai mat med glas nudlar. Mumms vad gott det var! Så stod vi i köket och sjöng och dansade till Michael Jackson's skiva. hahah <3

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hmmm blir kanske dra till Laholm en stund med Alina eller bara ligga och kolla film sm vanligt med henne. hehehe

RSS 2.0